Team ColoQuick

Posted on Posted in Okategoriserade

Ja nu är det officiellt, efter en säsong som elitcyklist i Svenska laget Team Bliz-Merida så kommer jag att byta till det Danska Kontinentallaget Team ColoQuick. Det känns väldigt bra, nu får jag äntligen lämna lilla trygga Sverige för att testa mig i det mycket större cykellandet Danmark.

Nästa säsong kommer vara väldigt annorlunda från detta, redan nu är det skillnad faktiskt, förra året vid den här tiden var man stressad över prov, inlämningar och läxor, iår är det enda viktiga träningen, mycket mer fokus på cyklingen alltså. En annan stor skillnad är att jag byter ut ett lag där vi pratar engelska för att lära mig prata danska. Staben runt laget är stort, massvis med personer som hjälper till, jag kommer inte behöva att tänka på något annat en att trampa så fort jag kommer till en tävling, en viktig del för att prestera på max. Jag har stora förhoppningar på mig själv inför nästa år och jag litar på att min nya DS Christian Andersen kommer att lyfta mig till en ny nivå, med det bagaget han har som DS i worldtour och även som proffscyklist så har han erfarenheten som jag behöver.

Till sist så vill jag tacka alla från bliz för en fantastisk säsong, ett väldigt rolig och lärorikt år. Jag är hur tacksam som helst för att ha fått den chansen och skapat vänner för livet i detta laget.

12180017_1508772859439866_1204961711_n

SONY DSC