Olympias 3m tour (2.2)

Posted on Posted in Okategoriserade

Det finns egentligen så många galna historier från denna tävlingen, var dag var ett rent krig. Galna banor med rondeller och refuger kullersten mm. Galnast var de två sista etapperna då näst sista var 140 km lång med 80 rondeller! alltså en rondell var annan km!! sista dagen var 150 km långt lopp mitt inne i en stad och som lätt kan jämföras med ett Svenskt GP.

Alla etapper var snabba, alla dagar låg första timmen på mellan 48-50 i snitt, på dessa galna banorna!! och som ni vet  i Holland så blåser det! så varje etapp var kantvind och öppna vägar! personligen kände jag att detta inte var något lopp för mig och min bästa placering var en 23 plats på den andra etappen. Inte så mycket att skriva upp i CV precis. Tyvärr slutade även loppet i förtid då jag på sista dagen inte orkade sitta med i klungan, så precis som nästan halva klungan bröt jag olympias 3m tour med bara 60 km kvar till mål