GP Herning

Posted on Posted in Tävlingsrapport

11119359_889064877782329_1719916528_n 11203417_1606815019562901_2017839560_nFörra helgen skulle gå så bra, hela vintern har jag kört på grusvägar och snöiga vägar, så med 16 grus partier så kändes det ruskigt kul MEN jag kom inte så långt. Grussträckorna kändes så bra och framförallt roligt. Formen fanns där och benen kändes bra, visst gjorde jag en onödigt vurpa på andra grussträckan men det var inte det som dödade min dag. Efter ca 6 mil börjar det regna, jag tänker att jag ska ta på mig västen, släpper styret och oj vad tight det blir, smack säger det och jag ligger på gatan med galet ont i axeln. Upp på cykeln och cyklar en bit innan jag känner att det inte är någon ide.

Får åka i sjukvårdsbil med en dansk läkare, han snackar på och jag fattar knappt någoting. sitter i mig själv och bara hoppas på att nyckelbenet inte är brutet. Moralen höjs lite när han bjuder på Twix och Cocacola men sänks lika fort när vi kommer in på nästa grusväg och det guppar och far i bilen och bara skriker i axeln.

Någon timme senare släpper det allra värsta  axeln och jag förstår att det inte är brutet, inget som inte Simon Bakkui kan fixa tänker jag. Precis som jag tänkte så tejpar Simon upp min axel och det ska inte vara några problem att tävla i helgen. Alltså inte så mycket att säga om förra helgen men imorgon körs GP Viborg! en ny chans att ta uci poäng.