Ronde van Vlaanderen Beloften (1.Ncup)

Posted on Posted in Tävlingsrapport

Vad finns det att säga om denna upplevelse? ganska mycket men ändå nästan ingenting, min uppgift för dagen var att bevaka dem tidiga utbrytningarna, jag skulle sitta med om det blev farligt, morgonutbrytningen gick och var helt ofarlig, endast en gubbe. Loppet flöt på och innan vi kom in på varvet gjorde jag mitt jobb för kaptenerna i laget, tog vinden i kantvinden och höll dem framme, gick även iväg i en utbrytning där de flesta lagen var representerade, detta precis efter  kantvinden så satan var trött jag vart, men slet mig med och tog mina förningar, blev tyvärr ifattkörda innan småvarven, väl ifatt körd så hade jag inte mycket energi kvar och var tyvärr tvungen att släppa  i  backarna på första varvet, en kombo med alldeles för dålig position in i backarna och för lite energi för att hålla mig kvar gjorde att jag tvingades släppa. fick inte heller köra i mål sista varvet, surt med tanke på att jag hatar att bryta! när man ändå har startat så vill man ju imål. Men men nu siktar jag på att köra fort som satan i Frankrike på Onsdag!

inga bilder just nu med tanke på dåligt internet men kommer senare.