rekning av flandern

Posted on Posted in Blogg

Ja nu är jag här, för er som inte redan vet så ska jag köra Ronde van Vlaanderen belofen (1.Ncup) nu på lördag. Idag kikade vi på den första delen av banan, vi kör först ett stort varv och sedan två lite kortare. Jag har aldrig varit i Belgien innan, aldrig kört kullersten så detta kommer bli riktigt intressant, ont i händerna och ont i röven kommer man få, det märkte jag idag, men jag tror ändå att detta kan bli riktigt kul! Visst är vissa vägar helt värdelösa och inte en backe som inte känns som Hasslöv (Båstad). Men det är ju faktiskt så att det är lika för alla, imorgon väntar en titt på Koppenberg och resten av de sista km på banan!  för er som känner mig så vet ni att jag alltid går för seger, och om ni tycker att det är kaxigt… ja då är det väl så, men om man inte går för seger så finns det ingen mening med att tävla, vinst för mig eller någon i laget, ja det är det vi satsar på!

det var nog inte detta mormor tänkte på när hon kollade på mig på Galgberget för 8 år sedan
det var nog inte detta mormor tänkte på när hon kollade på mig på Galgberget för 8 år sedan